love, love is a verb, love is a doing word, fearless on my breath

snart går flyget mot drömmen och allt som ska fixas förökar sig varje sekund känns det som för jag hinner inte med någonting.
jag som inte ens kan packa för en helg ska nu packa för tre månader! hur gör man det?

nu är det iallafall hetshejdå till folk och i torsdags åkte jag ner till uppsala för att hälsa på ida i hennes och alla de andras vackra boning. var en trevlig vistelse och jag ser fram emot att få åka tillbaka dit och se hur det ser ut när alla gardiner är uppe, alla mattor på plats och tv:n har fått lite kanaler och dylikt.
åkte vidare till stockholm med san, daniel, markus och fredrik. en väldigt tung biltur som tyvärr resulterade i en missad färja. när vi kom till anton och lukes lägenhet fick vi springa in med grejerna i lägenheten och rusa mot tunnelbanan. tyvärr missade vi den ändå och spenderade istället helgen i deras etta. sju pers. blev lagom trångt och fick lov att sova på golvet på grund av vissa.
i allmänhet var helgen fin. luke friade två gånger men tog tillbaka det ganska snabbt trots att vi kommit på en bra plan på hur vi skulle få det att fungera.

nu måste jag lugna ner mig och sluta stirra på nedräknaren. den knäppar mig. jag flippar totalt.



everybody needs inspiration

nu sitter jag i idas rum i de lyckliga vännernas kollektiv i uppsala. det är fint och jag vill också bo såhär nångång.
pojkarna som ska hämta upp mig peppar redan sönder i bilen och de har en timmes åktid innan de når uppsala.

idag är det en vecka kvar till planet lyfter. bara en vecka.
vid midsomras fick jag reda på att jag kommit in på skolan och redan då började jag längta till den dagen som kommer nu om bara en vecka. bara en vecka.
jag fattar inte riktigt. måste börja packa snart men först blir det att träffa fina vänner och ha en rolig helg i stockholm.

stockholmstockholmfalunfalunhawaiihawaii

imorgon bär det av mot uppsala för lite RA RA RA AH AH AH ROMA ROMA MA och lite häng med ida. sen blir det sthlms skärgård och awesome hela helgen.
sista helgen i sverige nu innan jag åker och jag hoppas den blir så bra som utlovat. sen nästa vecka blir det fullt upp med att hinna med allt.
men det blir kul! sista rycket nu! :)

There is a man holding a megaphone, he must have been the voice of God. The bystanders claimed they saw angels, flying up and down the block

jag får äntligen slänga/bränna/begrava den evigt jobbiga övningskörningsskylten och sätta mig själv i en bil och köra iväg.
så nu kör jag. iväg.
lyssna efter mina glädjetjut. dom hörs över hela falun

i can see you burning with desire for a kiss psychobabble all upon your lips

la roux är den enda musiken som poppas. får inte nog. tyvärr ligger min skiva i fellgårds bil men tills dess att jag har tillbaka den i mina ägor blir det youtube pepp som får rädda mina trötta timmar på körskolan.
körskolan tar kål på mig. på riktigt. skulle verkligen kunna käka en sjögurka för att få körkort utan att behöva lära mig alla dessa former av regler och andra påhitt.
annars har jag hunnit vinka till anton, ida och fått ett fint sms från australien. uppskattat!
nu ska jag somna till oc och ännu lite fler regler man kan hitta i den fina trafiken.

this time baby i'll be bulletproof

är hemkommen från frizon med livet i behåll. veckan har varit upp och ner men mest upp tack och lov.
dass, spindlar och musik från olika håll och kanter. jag gillare... typ

nu idag har jag sovit mest hela dagen men ändå hunnit med två timmar på körskolan, kaffe (eller chai som jag drack då.) med anton, fredrik och san och sen åkt och joggat med jibbril och hanna. skön dag.

nu sova då väckarklockan kommer ringa tidigt imorgonbitti.

precis som det ska vara

igår kom linda förbi och sa "jag har sovsaker med mig om vi vill att jag ska sova över". självklart tänkte vi båda och letade fram två madrasser och laddade upp med popcorn och annat gott. vi började med en promenad upp till stabergs klack och lite längre. pratade om det som man missat och lite annat fint.
senare mot nattetid kollade vi på sex and the city innan jag somnade till och då somnade vi gott ända till tidigt på morgonen då solen ville väcka oss.

idag har jag pluggat, suttit på waynes med fredrik och anton och varit slö och nu snart kommer fellgård och vi ska ta en joggingtur eftersom grabbgänget tydligen inte orkade kolla på film (hur aktivt det nu är...) så jag ska trotsa deras slöhet och röra på fläsket. yes i will.

annars spelas mest la roux ur högtalarna och jag räknar ner dagarna till hawaii.

nu kommer fellgård! dags att röra på fläsket!


aldrig aldrig aldrig mer

jag har lärt mig tre låtar på min ukulele nu. två har samma ackordföljd men det gör inget, jag är cool iallafall.
lillasyster har köpt sig en melodica bara för att bräcka mig men nu kan vi iallafall starta oss ett litet familjband. jag på uku, bell på melodica, pappa på digeridoo, mamma på ägg och jonatan får typ köpa sig en fin liten trumma :) awesome.
annars händer det inte mycket. har massor att fixa och jag är alldeles för dålig på att ta tag i saker.
tappar bort viktiga papper och skjuter upp hawaii fix. det är inte helt okej. därför ska jag nu städa mitt rum och sen gå på promenad med linda. låter som en plan!

jag älskar mitt meningslösa liv, hur är ditt liv? och dom svarar "jag är glad att bo i stockholm"

stockholm är fint
insane var awesome
katapulten hade en snygg kille
jonas och anna är jättetrötta
jag är pepp
imorgon ska vi shoppa

RSS 2.0