flytt

http://mittemellan.tumblr.com/

tack och hej blogg.se

honey i can see your house from here

2010 dansades in på castle de Arvid. Med två förträffligt fina tjejer bredvid mig ropade vi "Gott nytt år!" där vi stod ovanligt uppklädda och nöjda. Vi dansade länge ända tills taxin kom och benen inte orkade längre.

Slet på Bomans för att kunna åka på kanske världens bästa resa och i april packade jag och den enastående Anna Back våra ryggsäckar fulla med allt som kunde tänkas behövas för tre veckor i Australien. Dag ut och dag in umgicks vi med härligt fina australiensare och dansade bort allt som kallas bekymmer.

Peace and Love kom mitt i sommaren och guldkorn som Melissa Horn, Robyn, Lily Allen, The Kooks och Julian Casablances sjöng fina toner för oss.

I september flydde jag höstdepressionen och tog mitt pickpack till Hawaii. Tre fantastiska månader bodde jag med några av de mest fantastiska människorna på jorden och lärde mig hur ett spännande liv som troende ser ut.
Allt var mest bäst och tårarna tycktes aldrig ta slut när jag tillslut stog utanför den fina byggnaden som varit mitt hem för att säga hej då till dom man aldrig ville säga hej då till.
Mellanlandade i New York för att se den delen av världen och i slutet av november stog jag än en gång på Arlanda.

Lyckades även skaffa mig både körkort och pojkvän, så nu tycker till och med farbror att jag börjar bli vuxen.

Nu är det 2011. Året jag kommer fylla 21. Året jag måste ta tag i alldeles för mycket. Men för nu, ska jag bara lyssna klart på akustiska versionen av Plane med Jason Mraz och sen somna lycklig över att tiden inte står stilla utan att det tickar på.


Nytt år innebär ny blogg. Ska flytta till tumblr men hör av mig igen när jag kommit på det mest klockrena namnet. Vem vet det kan ta ett år, men nytt ska det bli.

RSS 2.0