in the shadow of your heart

jag vill jättejättemycket åka på roadtrip. mest för de stunder då man kör mitt i natten. då det känns som hela världen sover och man sätter på mixskivan med roadtripmusiken man lagt ner timmars tanke med. alla låtar ska vara perfekta och när man åker på en stor tyst motorväg i det härliga skenet av gatlamporna får man sån där mäktig känsla som man helt enkelt inte kan sätta ord på.
hade man tur skulle det börja regna och kanske dundra lite, men i takt med stämningen höjs volymen.
i baksätet kanske någon av de sovande vännerna vaknar och man kollar bak för att genom telepati säga 'välkommen. detta är den mest magiska stunden idag' för ord behövs inte. bara musiken och ljudet av regnet får låta.
när det magiska tar slut är man istället framme på en ny spännande plats där man har massa att utforska. åh. jajaja till roadtrip.

a fallen star fell from your heart and landed in my eyes


att försöka somna när en far envisas om att sjunga alla vaggvisor han kan komma på är inte lätt men inte heller helt omöjligt.
att få fram åska när man som bäst önskar det är rent ut sagt slöseri med tid. därför går jag nu ut på en promenad och tuggar tuggummi.
imorgon åker jag förhoppningsvis till ikea i hopp om att kunna piffa upp isabells rum tills den tiden då jag längre inte får ha kvar mitt utan får flytta till hennes dörlösa vrå.
fest

pink in the city


söndagar är inte jätteroliga, men det gör inget eftersom jag har något att se fram emot nästa vecka. yesyesyes.
igår var jag duktig och plockade kottar på gården för sånt gör min mamma glad och då hittade jag bakom stallet vår pripps blå kanot! nu är jag aspepp på att ta ut den på en åktur och lägga till på någon fin ö i närheten och grilla lite marshmallows. totalt underskattat! får lov att tälja till mig några åror bara!

annars har jag idag tagit tag att diska bort diskhögen jag haft, dammsugit tv-rummet och kollat på billiga hostel i new york.
tydligen finns det hostel för bara tjejer. kallades typ 'pink in the city' och låter jättetråkigt tycker jag. som tur är finns det massa andra hostel som inte är så dyra och verkar helt okej :) kalasbra!

'Cause you know you're so bum dom-didi-dom-didididi-dom-dom

igår köpte jag en härligt vacker ukulele. den är svart och helt ostämd.
ska ut och springa och sen ta tag i att kunna få lite härligt ljud ur min nya leksak.
annars letar jag efter en longboard att få ta med mig hem och har hittat många fina som jag vill ha. men! vet inte vad man ska tänka på när man köper en, så anna och jonas ni som har lite kunskaper. hjälp önskas! :):))

i live on the frozen surface of a fireball

ibland är det bästa att planera en tripp till stockholm med två superstjärnor eller att en vän från andra sidan jorden hör av sig bara sådär.
dagen har inte varit jätterolig med arbete och massa åkande hit och dit men kvällen räddade det och gjorde den toppen istället. och nu är det helg. top notch!
regnar det imorgon ska jag låsa in mig och bara kolla på sex and the city och käka melon, men först efter det att jag köpt en ukulele och bokat hostel och tåg.
men först måste jag kika in på le love bloggen bara för att det var så länge sen och den är så fin. :)

there's nothing wrong with being happy

jag hatar körkortsteoriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin. försvinn försvinn försvinn

vad som har hänt

jag har skalbaggestjärtar i öronen och letar efter hostel att bo på i new york. whose line is it anyway kan vara ett av de bästa programmen i historien och imorgon har jag bjudit över moster på middag.
peace and love var defenitivt en av höjdpunkterna på hela sommaren men jag har fortfarande mycket att se fram emot.
mina joggingskor jag köpt fungerar bra och i höst blir det skolbänken på ett annorlunda vis.
jag har börjat kolla på O.C och nu är flight of the conchords över.

 

and that's about it...


RSS 2.0